Om oss

Nå mål med Salva

For å dra på klassetur eller idrettsleirer må man kunne finansiere det. Det finnes flere måter å gjøre det, men bare Salva har et helt unikt konsept. Med Salvas konsept kan man raskt tjene inn penger uten risiko. I tillegg tilbyr vi, i samarbeid med våre forretningspartnere, tilgang til et meget fordelaktig tilbud om overnatting hos Thon hotels sport.  Med Salva kan dere tjene penger, og spare penger!

Salva er et norsk selskap som jobber for å løse inntektsutfordringer for idrettslag, skoleklasser og foreninger. Firmaet ble opprettet på Tommy Evensens initiativ sammen med Tommy Kristian Wilhelmsen og Anja Johnsen i 2012.

Tommy Evensen jobbet i flere år som produksjonssjef i Moods of Norway og har lang erfaring med produksjon av klær. Med sin bakgrunn, så han muligheter til å bidra på inntektssiden for ungdom i skole og idrett. Ved å tilføre spennende elementer fra moteidustrien skal Salva bidra til en enklere og mer spennende måte å øke inntektene.

Salvas konsept skal bidra til å hjelpe idrettslag, skoleklasser og foreninger med å tjene og spare penger. Det vil si at vi tilbyr meget lettsolgte produkter med god fortjeneste, enkel logistikk og sponsoravtaler.

Salva redder

Salva betyr «reddende» på latinsk. Vårt mål er å skape et gjenkjennelig merke med god kvalitet og kult design.

Fra moteindustrien til breddeidretten med kjempesuksess

 

På kort tid har Salva AS blitt en økonomisk suksess for idrettslag.

Daglig leder og gründer, Tommy Evensen, startet opp Salva AS sammen 3 andre partnere i 2012.

Hvorfor startet du opp dette konseptet?

Jeg har selv vært aktiv i breddeidretten i mange år og vet hva som kreves for å drifte en klubb.
Idrettsklubber trenger både god flyt av kapital og langsiktige samarbeidspartnere som kan bidra på økonomi siden. Det er her Salva er unikt i sitt konsept.

Hva er det som gjør Salva så spesiell?

Vi er best på inntjening og logistikk til klubbene. Våre produkter holder en meget god kvalitet som bidrar til at klubbene får faste kunder.

Etter lang fartstid i moteindustrien som blant annet produksjonssjef i Moods of Norway, har DL Tommy bygget seg opp en unik kompetanse og nettverk som nå kommer breddeidretten til gode. Salva jobber direkte med fabrikkene slik at det ikke er noen fordyrende mellomledd.

Hva kan en idrettsklubb tjene i et samarbeid med Salva?

Det varierer selvsagt ut i fra økonomiske målsettinger og hvor mye klubben velger å bruke Salva.

Størrelse på klubben spiller også inn. En klubb på 200 medlemmer tjener ca kr 320.000.- i året. Da gjør klubben en relativt liten innsats. Vi samarbeider i dag med flere klubber som bruker Salva aktivt for å dekke en del av kostnadene til nytt idrettsanlegg, nytt klubbutstyr, dekke klubbreiser osv..

Hva er Salva sine verdier?

Vi i Salva jobber hele tiden for å gjøre vårt konsept så enkelt som mulig. Det er viktig for oss at idrettsklubbene har den beste inntjeningen og får den beste servicen fra oss i Salva.

Noen av de tingene vi fokuserer mye på er:

  • Best inntjening til idrettslag
  • Gi det lille ekstra når det kommer til service
  • Lytte til klubbenes utfordringer
  • Skape muligheter
  • God dialog med klubbene

Hva er Salva sine mål?

Vårt mål er å bli idrettslagenes foretrukne inntektspartner. Det kommer stadig nye klubber til oss som ønsker en langsiktig avtale, noe som også utløser sponsorpenger. Vi har i dag ca. 30 klubber med 3 års avtaler. Disse får også sponsormidler fra oss. Vi regner med å ha ca 100 klubber innen utgangen av 2015. Vi skal gjøre det til et enkelt valg å samarbeide med oss.

Hvis din klubb ønsker å vite mer om Salva, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Team Salva

Tommy Evensen, daglig leder
Tommy Kristian Wilhelmsen, medeier
Anja Johnsen, designer og medeier