Publisert på

Salvas suksessoppskrift for idrettslagene

Asker SK HåndballVi vet alle at uten dugnad vil mye av breddeidretten forsvinne i Norge. Å drive dugnad i dag er ikke slik det var for 10-15 år siden. Klubber har større behov for kapital til drift, utstyr og reiser. Mange må involveres, og derfor er det viktig å forenkle prosessen og levere produkter med høy kvalitet og god fortjeneste.

Salva sin oppskrift for suksess er enkel.

Bedre produkter med større inntjening

Salva sine produkter består av forbruksartikler innen for tekstiler, først og fremst sokker. I Norge omsettes det ca 120 millioner par sokker hvert år i Norge, et marked som er enorm. Salva sine produkter har svært god kvalitet i fin forpakning. God kvalitet og iøynefallende forpakning bidrar til flere kunder, og ikke minst flere faste kunder, år etter år.

Fortjeneste

Det er ingen hemmelighet at Salva sine samarbeidsklubber tjener penger som aldri før. Salva legger vekt på at samarbeids/sponsorklubber skal få maksimal oppfølging på alle punket. Salgspris og fortjeneste står i riktig kontrast med hverandre slik at klubbene skal få et enklere salg. Fortjenesten pr solgte produkt er Kr 80.- + sponsorpenger for de klubber som signerer en samarbeidsavtale.

Service

Salva er BEST på service. Vi strekker oss lengst for å tilfredsstille klubbenes økonomiske behov.

Nivå av service er avgjørende på mange måter. Vi legger vekt på

  • Personlig service – Det er viktig for oss å bli kjent med våre kunder. Personlig service bidrar til bedre kommunikasjon og tillit.
  • Tilgjengelighet – Vi er tilgjengelige fra morgen til kveld.
  • Fleksibilitet – Vi strekker oss langt for at våre kunder skal få suksess, og lytter til tilbakemeldinger.
  • Hurtighet – Vi er en smidig organisasjon som leverer raskt til din dør.

Enkelt

Salva jobber hele tiden med forenkling for å spare tid til det som virkelig er moro; idretten, utstyr og turer. Derfor leverer vi produkter ferdig pakket i poser, fraktfritt til din dør. Med produkter klar til levering, er sjansen for et salg større enn å ta opp ordre.

 Frakt

Det tilkommer ingen frakt eller andre kostnader i samarbeid med Salva.

Å samarbeide med Salva skal være enkelt og innbringende for klubb og lag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *